Help om Urk zo schoon en groen mogelijk te houden

Sluit je bij ons aan en help mee om Nederland schoon en groen te houden. Hiervoor kunnen we alle hulp die mogelijk is gebruiken. Je kunt je bij ons aansluiten om actief met ons mee te werken maar je kunt ook een steentje bijdragen door ons te ondersteunen met een maandelijks bedrag van €5 euro. Wanneer je jezelf bij ons aansluit krijg je een mooi SGP JONGEREN T-shirt zodat je aan iedereen kunt laten zien dat je actief met ons meewerkt. Daarnaast krijg je ook maandelijks onze nieuwsbrief toegestuurd zodat jij de eerste bent die te weten komt wat we allemaal hebben bereikt en wat ons nog te doen staat. Uiteraard wordt je ook uitgenodigd om aanwezig te zijn bij niet alleen de debatten die we voeren in verschillende delen van het land maar vooral ook in Den Haag en waar met zoveel mogelijk leden aanwezig willen zijn. Hoe groter onze organisatie wordt hoe sterker we zijn en hoe meer we kunnen doen voor Urk en uiteraard voor Nederland om het zo schoon en groen mogelijk te houden.

cbd olieWanneer je tussen de 18 en 29 jaar oud bent ben je van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Hiervoor dien je jezelf bij www.sgpjongeren-urk.nl aan te melden en ons te laten weten hoe je ons wilt helpen. Zodra je je bij ons hebt aangemeld en wij weten wat jouw mogelijkheden zijn om ons te helpen krijg je van ons het T-shirt toegestuurd met een aantal brochure waarin je alle informatie kunt vinden over wat wij allemaal doen om ervoor te zorgen dat de grote moderne wereld ons niet in de weg komt liggen en we een schoner Nederland achter kunnen laten wanneer we er niet meer zijn.

Er zijn diverse manieren waarmee je ons kunt helpen niet alleen voor Urk maar ook voor de stad of dorp waar jij woonachtig bent. Dit betekent dat hoe meer jongeren zich aanmeld bij ons hoe sterker we worden en hoe meer plaatsen beschermt kunnen worden. Heb jij ook een hekel aan die vieze bedrijven en ondernemingen die overal een hoop vuil achter laten en ons verplichten in een wereld te leven die we zelf niet hebben veroorzaakt? Dan is het nu tijd dat om je bij ons aan te melden zodat we samen aan de slag kunnen gaan om aan deze situaties iets te doen. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met onze stranden op te ruimen of we planten bomen en struiken in de omgeving. Daarnaast vragen we ook voor strengere regels wat betreft de bouwontwikkelingen en zetten we ons in voor groene energie. Kortom we hebben zat te doen en iedereen is uiteraard van harte welkom.